Incluzio Leiden > De Mobiele Verwarring

De Mobiele Verwarring

Ervaar de bijzondere wereld van mensen met dementie in De Mobiele Verwarring

In de week van 4 t/m 8 april 2022 staat De Mobiele Verwarring bij vijf Huizen van de Buurt in Leiden. De Mobiele Verwarring is een educatieve escaperoom in de vorm van een caravan. Mantelzorgers en beroepskrachten zijn van harte welkom mee te doen!

In deze mini escaperoom vol puzzels en met licht- en geluidseffecten volbrengen deelnemers in driekwartier een missie met een groepje van drie personen. Zo kunnen zij de bijzondere wereld van mensen met dementie ervaren. De escaperoom inclusief nabespreking duurt één uur.

 De Mobiele Verwarring is ontwikkelt door Karin Schokker. In samenwerking met haar organiseren de mantelzorgcoaches van Incluzio deze bijzondere week. Ongemerkt leer je tijdens een bezoek belangrijke lessen en wordt er een groot beroep gedaan op je creatieve vaardigheden. Hierdoor verwerf je meer inzicht over hoe je kunt omgaan met een persoon met dementie of een beschadigd brein. Na de ervaring in De Mobiele Verwarring volgt een nabespreking met de mantelzorgcoach waarin we ervaringen en inzichten bespreken.

Interesse? Meld je aan!

——————————————————————————————–

Praktische info op een rij

Data:

Maandag 4 april –  Huis van de Buurt Stevenshof

Dinsdag  5 april – Huis van de Buurt Op Eigen Wieken – Merenwijk

Woensdag 6 april – Huis van de Buurt Het Gebouw

Donderdag 7 april – Huis van de Buurt Morschwijck

Vrijdag 8 april – Huis van de buurt Matilo – Roodenburg