Incluzio Leiden > Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren – zondag 5 februari – Stevenshof

Gluren bij de Buren is een amateurkunstenfestival dat in 2023 in 44 gemeenten verspreid over Nederland plaatsvindt. Tijdens de wintereditie worden lokale podiumkunstenaars in huiskamers geprogrammeerd en tijdens de zomereditie in tuinen. Huis van de Buurt Stevenshof wordt ook opengesteld en herbergt maar liefst twee acts! Alle optredens duren 30 minuten, vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 en zijn verdeeld over alle wijken van de gemeente. Een grote verscheidenheid aan disciplines is vertegenwoordigd. Bezoekers wandelen of fietsen van locatie naar locatie, zo maken zij kennis met buurtgenoten én lokaal talent. Er is geen entreebewijs nodig.

Instant Fanboys 14:15 / 15:45

Dit jonge herenkwartet zingt acapella en barbershop muziek. Recent maakten zij hun contest debuut in de internationale competitie in Ierland, en in maart zullen zij ook weer strijden voor medailles bij de nationale competitie in Apeldoorn. Instant Fanboys vermaakt publieken met innemende balades en swingende uptunes.

Hambre Y Sed 13:30 / 15:00 / 16:30

Gitaarensemble Hambre Y Sed is een gitaarensemble van twaalf spelers dat is ontstaan binnen het cultuurcentrum BplusC in Leiden onder leiding van Wilco van Wee. Ze spelen een breed repertoire van Latin, klassiek en Spaanse muziek en treden regelmatig op In Leiden en omgeving maar ook op gitaarfestivals.

https://glurenbijdeburen.nl