Incluzio Leiden > Lezing over Erfrecht en Levenstestament in ons mantelzorgcafé

Lezing over Erfrecht en Levenstestament in ons mantelzorgcafé

Stel, u of uw naasten kunnen op enig moment geen eigen beslissingen meer nemen. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een beroerte, dementie of een ernstige ziekte. Zo ontstaan situaties waarin iemand geen grip meer heeft op belangrijke zaken, zoals het huis, vermogen, bedrijf of de zorg die geboden wordt. Door het opstellen van een levenstestament kunt u deze situaties voor zijn.

In een levenstestament wordt geregeld, wie uw zaken behartigt tijdens uw leven en legt u uw wensen vast voor het geval u dit op enig moment zelf niet meer kunt. In een levenstestament kunt u ook wilsverklaringen opnemen, zoals een behandelverbod en/of een euthanasieverklaring. Dit kan niet alleen voor u, maar ook voor uw naaste(n) een toegevoegde waarde hebben. Wilt u meer weten over het levenstestament en erfrecht en hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat? Dan nodigen wij u graag uit voor een lezing van notaris Linda van de Oudeweetering. Op dinsdag 28 september 2021 zal zij een lezing geven over dit onderwerp en vragen beantwoorden.

 

Praktische info
  • Datum: 28 september 2021
  • Tijd: 13.45 uur (inloop 13.30 uur) – 16.00 uur
  • Plaats: Huis van de Buurt Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4

 

Aanmelden

Aanmelden kan via een mail met u naam, e-mail en telefoonnummer aan mantelzorgleiden@incluzio.nl of telefonisch bij Sandra Poel (mantelzorgcoach) via 06 27161065.

 

Parkeren

U kunt bij Huis van de Buurt Stevenshof gratis parkeren.

 

Vragen

Voor vragen kunt u terecht bij Sandra Poel – mantelzorgcoach Stevenshof via 06 27161065.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met het Sociaal Wijkteam Stevenshof, Ook zij zijn aanwezig voor vragen na afloop.