Incluzio Leiden > Rommelmarkt

Rommelmarkt

Rommelmarkt – zaterdag 20 mei – 10.30 – Stevenshof

Snuffelen tussen oude spullen, op zoek naar verborgen schatten tegen een zacht prijsje. In het Huis van de Buurt in de Leidse wijk Stevenshof kan het op zaterdag 20 mei tijdens de rommelmarkt.

Vanaf 10:30 opent het Huis van de Buurt haar deuren voor geïnteresseerde schatzoekers die op zoek gaan tussen kunst en kitsch en snuisterijen. “We merken dat er veel interesse is in rommelmarkten. Dat blijkt uit de grote hoeveelheid aanmeldingen en een drukbezochte markt afgelopen maart”, aldus Jelmer Rozendal, coördinator Huis van de Buurt Stevenshof. “De rommelmarkt past helemaal in de trend van nu; spullen een nieuwe bestemming geven in plaats van weggooien. Ook voorziet de markt in het ontmoeten van buurtbewoners. Daarom zorgen onze vrijwilligers ook voor de verkoop van tosti’s, iets zoets voor bij de koffie en een lekker drankje tegen een lage prijs. Deze kunnen genuttigd worden in de nieuwe huiskamer welke mede mogelijk gemaakt is door Fonds 1818, of in onze tuin met vernieuwd tuinmeubilair.”

Het Huis van de Buurt is gevestigd aan de Trix Terwindtstraat 4 in Leiden. Het is vrij parkeren op het parkeerterrein van de Stevensbloem. De rommelmarkt wordt gehouden van 10:30 tot 14:00 en is vrij toegankelijk.