Incluzio Leiden > Stevenshof Pubquiz

Stevenshof Pubquiz

Pubquiz – Stevenshof – Vrijdag 20 oktober – 19.30 – 23.00 uur

🎉 Doe mee met de ultieme hersenkraker en gezelligheid in Huis van de Buurt Stevenshof’s Grote Pubquizavond!

Ben jij een wandelende encyclopedie of gewoonweg dol op uitdagende vragen? Grijp dan nu je kans om je kennis te laten schitteren tijdens onze epische pubquiz op vrijdag 20 oktober om 19:30 uur. Verzamel je slimste vrienden en buren voor een avond vol lachen, denken en strijden om een geweldige prijs.

🌟 Wat kun je verwachten?
– Intrigerende vragen in diverse categorieën
– Teamgeest en competitie op zijn best
– Een medaille voor de winnende teams
– Een leuke hoofdprijs voor de nummer 1!

Of je nu een quizveteraan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, onze pubquiz is dé plek om jezelf te testen en nieuwe vrienden te maken in een gezellige sfeer.

Mis deze kans niet om de pubquiz-kampioen van Buurthuis Stevenshof te worden! Schrijf je team snel in en maak je klaar voor een avond vol plezier en uitdaging. Heb je geen team? Meld je individueel aan, dan vormen we een team met anderen! Vul het formulier onderaan de pagina in om je aan te melden. Tot dan!

Kosten: € 15,00 per team / € 2,50 individueel, inclusief welkomstdrankje

Aanmelden PubQuiz

"*" geeft vereiste velden aan

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de PubQuiz van vrijdag 20 oktober. Vul onderstaande gegevens in om je te registreren. Je kunt een team opgeven, of als individu. In dat laatste geval vorm je een team met andere PuBQuizers! een team bestaat uit maximaal 6 personen.
Teamnaam