Incluzio Leiden > Workshop Nooit meer te druk

Workshop Nooit meer te druk

Workshop Nooit meer te druk – Stevenshof – 18 oktober – 19:30 uur

Het is een bekend probleem: het lijkt wel of we continu te weinig tijd hebben en constant achter de feiten aanlopen. Terwijl we aantoonbaar meer vrije tijd hebben dan ooit tevoren! Deze workshop is deels gebaseerd op het boek Nooit Meer te Druk van Tony Crabbe, gecombineerd met de laatste inzichten vanuit de neuro-psychologie over waaróm we ons zo druk en gejaagd voelen.

Het blijkt dat er verschillende redenen zijn waarom we ons zo druk voelen, maar dat dit vaak te maken heeft met bepaalde patronen en gedachten waar we aan gewend zijn geraakt. In deze workshop duiken we in deze oorzaken en leer je methoden hoe je dit voor jezelf anders kunt programmeren.

Wat kun je verwachten van deze workshop?

  • inzicht in je eigen gedrag en gedachten, en hoe dit kan leiden tot een druk gevoel
  • de meest effectieve manieren om meer rust te vinden
  • begrip over hoe jouw persoonlijke tijdsbesef werkt
  • verrassende pro-tips over hoe je meer baas wordt over je eigen tijd

Vul het formulier onderaan deze pagina in om je aan te melden!

Woensdag 18 oktober 19:30
Introductietarief: €12,50
Huis van de Buurt Stevenshof
Trix Terwindtstraat 4  Leiden

Pieter Hoogland

De workshop wordt gegeven door Pieter Hoogland uit Leiden, coach en trainer van Centrum voor Positieve Psychologie. Pieter verzorgt een-op-een coaching en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en Positieve Psychologie.

Na een carrière als Project Engineering Manager in internationale energieprojecten én als yogadocent, deed hij een serie opleidingen op gebied van coaching en Positieve Psychologie. Hij combineert nu al zijn kennis en ervaring in het begeleiden en laten floreren van anderen.

Pieter: “Het geeft me veel voldoening om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling, of het nu gaat om het maken van keuzes of het verkrijgen van nieuwe inzichten. Ik vind het geweldig om te kunnen helpen in deze reis.”

www.pieterhoogland-coaching.nl

Aanmelden Workshop nooit meer te Druk