Incluzio Leiden > Nieuws > Themabijeenkomst groot succes

Themabijeenkomst groot succes

๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—š๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป

Wat een geweldige dag! Meer dan 70 deelnemers van diverse maatschappelijke organisaties in Leiden kwamen samen in het Stadhuis. Het was fantastisch om te zien hoeveel nieuwe gezichten er waren, inclusief organisaties buiten het sociaal domein die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Na de opening van wethouder Julius Terpstra was het tijd voor drie inspirerende workshops: Jongeren, Internationalisering, en Sociale Veiligheid. Alle deelnemers zijn na afloop met frisse nieuwe ideeรซn en inzichten naar huis gegaan. Dank voor jullie komst!

Heb je deze bijeenkomst gemist? Geen zorgen! Stuur een e-mail naar leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl voor de presentaties en het verslag.

Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je zelf vrijwilligerswerk doen? Neem dan eens een kijkje op www.leidenvrijwilligerswerk.nl.

Met dank aan:
Johanna Hoving van Tijd voor Actie
Laura Platte-Weiland van de Gemeente Leiden
Carin van der Hor van verenigingen NOV