Incluzio Leiden > Uitnodiging welzijnsbezoeken senioren

Uitnodiging welzijnsbezoeken senioren

Hoe gaat het met u? Wij horen het graag!

Incluzio en de Gemeente Leiden vinden het belangrijk dat het goed gaat met de senioren in onze stad. Daarom willen we graag met u in gesprek.

Welzijnsbezoek aan iedereen vanaf 75 jaar

Alle inwoners van 75 jaar en ouder die zelfstandig wonen, krijgen een uitnodiging voor een welzijnsbezoek. Een vrijwilliger, stagiaire of seniorencoach van Incluzio Leiden komt bij u op bezoek. We horen graag hoe het met u gaat en of u tevreden bent met uw situatie. Wij nemen ook informatie over activiteiten en mogelijkheden voor ondersteuning in de wijk voor u mee.

Vrijwilligers en seniorencoaches zijn ervaren in gesprekken met ouderen. Zij kunnen zich altijd legitimeren en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Gratis

Aan het welzijnsbezoek zijn geen kosten verbonden. Ook ondersteuning van de seniorencoaches van Incluzio Leiden is gratis. Mocht u besluiten deel te nemen aan een activiteit, dan gelden de minimale kosten die verbonden zijn aan deze activiteit.

Heeft u interesse in een welzijnsbezoek?

Dan vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Wilt u ons liever bellen of mailen? Neem dan contact op met de seniorencoach in uw wijk. U vindt de contactgegevens onderaan deze pagina. We kunnen u telefonisch te woord staan in Nederlands en Engels.

Wij maken met u een afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt. Het bezoek duurt ongeveer een uur. Als u dat prettig vindt, kunt u iemand die u goed kent vragen om aanwezig te zijn bij dit gesprek. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en nemen de coronamaatregelen in acht. Omdat we veel aanmeldingen krijgen voor deze gesprekken kan het zijn dat het een tijdje duurt voor we contact met u opnemen. Wilt u graag op korte termijn een afspraak, schroom dan niet en bel de seniorencoach in uw wijk.

Heeft u geen interesse om deel te nemen? Ook dan vragen wij u dit aan te geven via onderstaand formulier. Uiteraard mag u ons hierover ook bellen of mailen.

زيارة رعاية / زيارة ويلفير  

Welzijnsbezoek

(Vereist)

Seniorencoaches

MORS en BOERHAAVE

Wilhelmien Giessen
E-mail: wgiessen@incluzio.nl
Telefoon: 06 20 50 77 08

MERENWIJK

Suzanne van Belen
E-mail: svbelen@incluzio.nl
Telefoon: 06 20 43 56 04

STEVENSHOF

Ingrid Stegeman
E-mail: istegeman@incluzio.nl
Telefoon: 06 20 37 31 57

BINNENSTAD en LEIDEN NOORD

Nailah Tahir
E-mail: ntahir@incluzio.nl
Telefoon: 06 20 93 93 38

 

BOS- EN GASTHUIS

Erna ten Broeke
E-mail: etbroeke@incluzio.nl
Telefoon: 06 20 19 94 67

ROODENBURG

Winnie Kleijntjens
E-mail: wkleijntjens@incluzio.nl
Telefoon: 06 23 33 77 09