Incluzio Leiden > Rondvaart Mantelzorgers Kagerplassen

Rondvaart Mantelzorgers Kagerplassen

Voor mantelzorgers en degene voor wie je zorgt.

Op 7 en 28 september is het zover. Dan nodigen we mantelzorgers graag uit voor een ontspannen tocht met de River Queen. Je kunt samen komen met degene voor wie je zorgt, maar als mantelzorger ben je ook alleen van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie of thee met gebak vaart de River Queen, het prachtige schip van Rederij van Hulst, naar de Kagerplassen.

Je kunt een eerste en een tweede keuze aangeven. Houd in je agenda beide keuzes vrij.
We hebben de volgende vaarten:

  • Zaterdag 7 september ochtend 10.30 -13.30 uur
  • Zaterdag 7 september middag 14.30 – 17.30 uur
  • Zaterdag 28 september middag 13.30 – 16.30 uur

Er is een beperkt aantal plekken. Bij te veel inschrijvingen gaan we loten. De inschrijving gaat via het formulier hieronder, dat staat open vanaf 11 juli en sluit 5 augustus.
In de week van 12 augustus ontvang je een bevestiging met de definitieve indeling.

Aanmeldformulier Rondvaart Kagerplassen

"*" geeft vereiste velden aan

Als blijk van waardering voor jouw inzet als mantelzorger organiseren de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest , Zoeterwoude en Voorschoten op 7 september en 28 september een ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. Meld je aan, alleen of samen met degene voor wie je zorgt.
De Rondvaart Kagerplassen is een waarderingsbijeenkomst voor mantelzorgers. Maar ook degene voor wie je zorgt, of een andere mantelzorger kun je meenemen. Bij teveel aanmeldingen gaan we loten. In de 2e week van augustus krijg je bericht. Houd je agenda vrij voor allebei je keuzes.