Incluzio Leiden > Kom je ook stage lopen bij Incluzio Leiden?

Kom je ook stage lopen bij Incluzio Leiden?

Stage lopen: Samen Meedoen

Voor iedereen is er een passende werkplek. Daar geloven wij in. Incluzio Leiden wil een leerorganisatie zijn. Soms is dat voor een stage, maar het kan ook zijn dat je werkervaring op wilt doen.

Over Incluzio Leiden

Met enthousiaste en ondernemende professionals werkt Incluzio Leiden samen met inwoners, partners, vrijwilligers en de gemeente aan een Leidse samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Zo maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!

In onze visie staan zelfregie en minder afhankelijkheid van professionals, meer steun uit de gemeenschap en netwerken centraal. Door een grotere rol voor en door inwoners neemt de kracht en vitaliteit van de straten, buurten en wijken toe. We werken vanuit vier basis principes:

  • Samen maken we van iedere buurt een betere buurt.
  • We geloven in autonomie; we geven onze professionals en klanten ruimte, eigenaarschap en vertrouwen.
  • We zijn toegankelijk voor bewoners en partners; lokaal en dichtbij.
  • We werken radicaal integraal, zijn resultaat gericht en willen samen excelleren.

Met zeven wijknetwerken – werkend vanuit bruisende buurtlocaties – sluiten wij aan op de sociale wijkteams en jeugd- en gezinsteams in de stad.

Wat we doen

Onze dienstverlening is onderverdeeld in diverse thema’s. Zo organiseren wij in onze huizen van de buurt diverse programma’s voor daginvulling, verkleinen we de afstand tot de arbeidsmarkt, bieden we vrijwilligers- en mantelzorgondersteuning, verminderen we eenzaamheid, zetten we ons in voor vitaliteit en bewegen en faciliteren we ontmoetingen met bewoners. Ben je nieuwsgierig wat we allemaal doen op het gebied van deze thema’s? Neem dan gerust een kijkje op de pagina over onze dienstverlening.

Stagemogelijkheden voor studenten

Wij hebben regelmatig stageplekken voor studenten van verschillende opleidingen beschikbaar. Wil je meer weten over jouw stagemogelijkheden bij ons? Neem dan contact op met :
Femke Bolding (stagecoördinator)
E: FBolding@incluzio.nl
M: 06 20 42 86 30

Openstaande vacatures voor stagiares

Deel jij onze passie en visie? Klik dan door om verder te lezen en te solliciteren op de werken bij omgeving van Facilicom. Incluzio is namelijk een onderdeel van Facilicom Group.

Alle vacatures van Incluzio Leiden