Nieuwstraat 7

logo Sterke Sociale Basis

Sterke Sociale Basis in Leiden

Incluzio Leiden vormt samen met de sociale partners SOL en BuZz de Sterke Sociale Basis. Deze drie organisaties zijn het fundament voor sociaal werk dat bestaat uit drie onderdelen. Opvoeden, Meedoen en Basiskracht.

SOL (Samen Ondernemend Leren) is verantwoordelijk voor het Opvoeden en richt zich met name op kinderen, jongeren en opvoeden. Incluzio is verantwoordelijk voor het Meedoen en richt zich met name op buurtactiviteiten, dagbesteding, vitaliteit, mantelzorg en vrijwilligerswerk. BuZz is verantwoordelijk voor het Basiskracht. Zij richt zich op de basisvaardigheden van mensen om mee te kunnen doen met de maatschappij.

Centraal pand in de binnenstad – Nieuwstraat 7

Samen met SOL en BuZz deelt Incluzio het pand aan de Nieuwstraat 7 in de binnenstad. Het pand heeft een centrale functie er zijn wisselend collega’s van SOL, BuZz en Incluzio aanwezig. Incluzio Team Binnenstad is wisselend aanwezig en organiseert hiernaast verschillende activiteiten. Stap gerust binnen om in gesprek te gaan over buurtactiviteiten, dagbesteding, vitaliteit, mantelzorg en vrijwilligerswerk. Indien nodig zorgen we dat u bij de juiste collega van één van de andere organisaties terecht komt.

Incluzio activiteiten in Nieuwstraat 7

Informatiepunt Vrijwilligerswerk

Zoek je vrijwilligerswerk of heb je een andere vraag over vrijwilligerswerk? Kom langs op woensdagmiddag tussen 13.00-16.30 en ga in gesprek met één van de vrijwilligerscoaches van Incluzio.

Koffiesjop

Ben je mantelzorger of wordt je verzorgd door één van je naasten? Kom langs op dinsdagochtend voor gezelschap, wat lekkers en een goed gesprek. Mantelzorgers kunnen vanuit hier ook even tijd voor zichzelf nemen en de stad in gaan.

Een Goede Buur in de Binnenstad

Incluzio Team Binnenstad verzorgt ook Een Goede Buur op twee locaties in de binnenstad. Tijdens deze inloopmomenten bent u welkom voor een kop koffie en een goed gesprek, hulp bij formulieren en regelzaken of voor vragen over bijvoorbeeld activiteiten, mantelzorg of vrijwilligerswerk.

  • Speeltuinvereniging Ons Eiland (Kortenaerstraat 61)  elke maandag van 11.00-13.00
  • Nieuw Pancrat (Middelstegracht 85)                                elke woensdag van 09.30-11.00

 

Wijkprogramma

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is bij ons en verder in de wijk? Bekijk het wijkprogramma van de Binnenstad! Schuif gerust eens aan tijdens onze inloopmomenten of doe een keer mee met een van onze sportieve activiteiten. We ontmoeten je graag!

Openingstijden

  • Dinsdag 09.00 – 11.30 – Koffiesjop
  • Woensdag 13.00 – 16.30 – Informatiepunt Vrijwilligerswerk
  • Op andere momenten treft u mogelijk een medewerker van SOL of BuZz

Bezoekadres

Nieuwstraat 7, 2312 KA Leiden, Netherlands

Contact

Natascha Zwetsloot
Buurtcoach

Natascha Zwetsloot
E-mail: NZwetsloot@incluzio.nl
Tel: 06 20 76 98 32

Lisan Oostdam, Incluzio Leiden
Vrijwilligersondersteuning

Lisan Oostdam
E-mail: Lisan.Oostdam@incluzio.nl
Tel: 06 16 57 00 84

Foto van Marian Krol
Mantelzorgcoach

Marian Krol
E-mail: Mkrol@Incluzio.nl
Tel: 06 27 15 34 86

Buurtsportcoach

Stefan Gilbert
E-mail: sgilbert@incluzio.nl
Tel: 06 42 48 45 13

Lidwine Tax, Seniorencoach Incluzio Leiden
Seniorencoach

Lidwine Tax
E-mail: lidwine.tax@incluzio.nl
Tel: 06 75 44 44 92

Openingstijden

Bezoekadres

Nieuwstraat 7, 2312 KA Leiden, Netherlands