Nieuwstraat 7

logo Sterke Sociale Basis

Sterke Sociale Basis

Incluzio Leiden vormt samen met de sociale partners SOL en BuZz de Sterke Sociale Basis. Deze drie organisaties vormen het fundament voor sociaal werk en bestaat uit drie onderdelen. Opvoeden, Meedoen en Basiskracht.
SOL (Samen Ondernemend Leren) is verantwoordelijk voor het perceel Opvoeden en richt zich met name op kinderen, jongeren en opvoeden. Incluzio is verantwoordelijk voor het perceel Meedoen en richt zich met name op buurtactiviteiten, dagbesteding, vitaliteit, mantelzorg en vrijwilligerswerk. BuZz is verantwoordelijk voor het perceel Basiskracht. Zij richten zich op de basisvaardigheden van mensen om mee te kunnen doen met de maatschappij.

Centraal pand in de binnenstad – Nieuwstraat 7

Samen met SOL en BuZz deelt Incluzio het pand aan de Nieuwstraat 7 in de binnenstad. Het pand heeft dus een centrale functie er zijn wisselend collega’s van SOL, BuZz en Incluzio aanwezig. Medewerkers van Incluzio Team Binnenstad zijn er in ieder geval elke donderdag van 14.00-17.00. We kunnen u dan te woord staan over vragen over buurtactiviteiten, dagbesteding, vitaliteit, mantelzorg en vrijwilligerswerk. Indien nodig zorgen we dat u bij de juiste collega van één van onze partnerorganisaties terecht komt. Loop gerust naar binnen als we aanwezig zijn!

Incluzio in de Binnenstad

Incluzio Team Binnenstad verzorgt ook verschillende inloopmomenten op andere locaties in de binnenstad. Tijdens deze inloopmomenten bent u welkom voor een kop koffie en een goed gesprek, hulp bij formulieren en regelzaken of voor vragen over bijvoorbeeld activiteiten, mantelzorg of vrijwilligerswerk.

  • Inloopmoment Speeltuinvereniging Ons Eiland            elke maandag van 11.00-13.00
  • Inloopmoment Buurthuiskamer de Meelbox                  elke dinsdag van 09.30-11.30
  • Inloopmoment Nieuw Pancrat                                          elke woensdag van 09.30-11.00

 

Wijkprogramma

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is bij ons en verder in de wijk? Bekijk het wijkprogramma van de Binnenstad! Schuif gerust eens aan tijdens onze inloopmomenten of doe een keer mee met een van onze sportieve activiteiten. We ontmoeten je graag!

 

Contact

Natascha Zwetsloot
Buurtcoach

Natascha Zwetsloot
E-mail: NZwetsloot@incluzio.nl
Tel: 06 20 76 98 32

Lisan Oostdam, Incluzio Leiden
Vrijwilligersondersteuning

Lisan Oostdam
E-mail: Lisan.Oostdam@incluzio.nl
Tel: 06 16 57 00 84

Foto van Marian Krol
Mantelzorgcoach

Marian Krol
E-mail: Mkrol@Incluzio.nl
Tel: 06 27 15 34 86

Buurtsportcoach

Stefan Gilbert
E-mail: sgilbert@incluzio.nl
Tel: 06 42 48 45 13

Lidwine Tax, Seniorencoach Incluzio Leiden
Seniorencoach

Lidwine Tax
E-mail: lidwine.tax@incluzio.nl
Tel: 06 75 44 44 92

Openingstijden

Bezoekadres

Nieuwstraat 7, 2312 KA Leiden, Netherlands