Nieuwstraat 7

Sterke Sociale Basis

Samen met de gemeente Leiden en de sociale partners SOL en BuZz werkt Incluzio aan de Sterke Sociale Basis in Leiden.
De sterke sociale basis is het fundament voor het sociaal werk in Leiden en bestaat uit drie percelen: Opvoeden, Meedoen en Basiskracht. SOL (Samen Ondernemend Leren) is verantwoordelijk voor het perceel Opvoeden en richt zich met name op kinderen, jongeren en opvoeden. Incluzio is verantwoordelijk voor het perceel Meedoen en richt zich met name op activiteiten, dagbesteding, vitaliteit, mantelzorg en vrijwilligerswerk. BuZz is verantwoordelijk voor het perceel Basiskracht. Zij richten zich op de basisvaardigheden van mensen om mee te kunnen doen met de maatschappij.

Waar werkt de Sterke Sociale Basis?
Het gezellig ingerichte pand op de Nieuwstraat 7 heeft de centrale functie in de binnenstad in Leiden. Bewoners zijn hier welkom om vragen te stellen die bijvoorbeeld gaan over vrijwilligerswerk, mantelzorgvraagstukken of actuele activiteiten in uw buurt. Ook ‘Een Goede Buur’ krijgt hier een plek. Een centraal punt voor allerlei vragen en ideeën.
Verder werken wij zowel in de wijken als stedelijk met elkaar om middels onze activiteiten en programmering de inwoners van Leiden passend te ondersteunen. Er zijn locaties waar we alle drie aanwezig zijn en we zitten verspreid door de wijken.
Op de website van ons partners staan locaties en contactgegevens vermeld. Komt u er niet uit? Loop dan langs bij de Nieuwstraat 7. Indien nodig zorgen we dat u bij de juiste collega van één van deze organisaties terecht komt.
Loop gerust naar binnen.

Contact

Natascha Zwetsloot
Buurtcoach

Natascha Zwetsloot
E-mail: NZwetsloot@incluzio.nl
Tel: 06 20769832

Vrijwilligersondersteuning

Lisan Oostdam
E-mail: Lisan.Oostdam@incluzio.nl
Tel: 06 16570084

Openingstijden

Bezoekadres

Nieuwstraat 7, 2312 KA Leiden, Netherlands