Incluzio Leiden > Nieuws > Doe mee tijdens de Maand van de Vrijwilliger

Doe mee tijdens de Maand van de Vrijwilliger

Doe mee tijdens de Maand van de Vrijwilliger

Incluzio, BuZz, SOL & StadsLab slaan de handen ineen en dopen de maand september om tot de Maand van de Vrijwilliger! Doe jij mee?

Alle maatschappelijke organisaties in Leiden die werken met vrijwilligers nodigen we daarom uit om aan te sluiten en zichzelf tijdens deze maand te promoten vanuit de Stadskamer. Het doel: laten zien wie we zijn en wat we doen! We willen bezoekers prikkelen, enthousiasmeren, informeren en bovenal nieuwe vrijwilligers werven.

Wat gaan we doen én wat kan jij doen:

  • De StadsKamer staat heel september elke woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur in het teken van vrijwilligerswerk.
  • Elk dagdeel zijn er minimaal twee vrijwilligerscoaches vanuit Incluzio aanwezig om bezoekers breed te informeren over al het vrijwilligerswerk in Leiden.
  • Er komt een hele grote vacaturewand in de StadsKamer waarop alle actuele vacatures komen te hangen. Daar wil jouw organisatie tussen staan!
  • Graag ontvangen we jullie promotiemateriaal, denk aan folders, flyers, banners etc. om de ruimte goed te vullen.
  • Fysiek aanwezig zijn kan natuurlijk ook om jouw organisatie te promoten, graag zelfs! Elk dagdeel is er ruimte voor 3 à 4 organisaties.
  • Ludieke ideeën om bezoekers vrijwilligerswerk bij jouw organisatie te laten ervaren zijn van harte welkom.
  • Vanaf augustus zal er een promotiecampagne gestart worden om de inwoners van Leiden in te lichten over de ‘Maand van de Vrijwilliger’. Hiervoor kunnen we jullie verhalen goed gebruiken!

Wij doen mee!
Super leuk als jullie organisatie één of meerdere dagdelen aansluit in de StadsKamer. Aanmelden kan via deze link tot en met 4 juli. Als we alle aanvragen binnen hebben gaan we aan de slag met het rooster. Deze zullen we delen rond 1 augustus.

Meer informatie
Voor vragen en/of meer informatie kan je contact opnemen met Lisan Oostdam via lisan.Oostdam@incluzio.nl of bel 06 16 57 00 84.