Incluzio Leiden > Nieuws > Huizen van de Buurt in Leiden vanaf 7 juni weer open!

Huizen van de Buurt in Leiden vanaf 7 juni weer open!

Maandag 7 juni gaan de Huizen in de Buurt in Leiden weer open. Wij vieren dit feestelijk door de komende weken diverse activiteiten te organiseren voor de inwoners van Leiden.

Veel inwoners hebben na de afgelopen corona maanden veel behoefte om elkaar weer te ontmoeten, het is daarom extra fijn dat onze huizen weer open mogen!

Er worden de komende weken diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt er taalles gegeven, gekookt, koffiegedronken, culturele programma’s en creatieve activiteiten georganiseerd, gesjoeld en bewogen. Allemaal om mensen met elkaar te verbinden. Kijk op onze Facebookpagina voor een overzicht van de activiteiten.

Alle bezoekers ontvangen het eerste kopje koffie van het huis en uiteraard serveren wij daar iets lekkers bij om te vieren dat we weer open mogen!

 

Maatregelen

Uiteraard houden we rekening met de nodige maatregelen om de Huizen van de Buurt te openen. Zo houden we 1,5 meter afstand, staat er desinfecterende gel bij de deur en draagt iedereen een mondkapje of gezichtsscherm. Ook is het aantal mensen dat binnen mag beperkt, worden mensen geregistreerd en wordt er een gezondheidscheck afgenomen.