Incluzio Leiden > Nieuws > Word vrijwilliger bij Incluzio Leiden

Word vrijwilliger bij Incluzio Leiden

Binnen Incluzio zijn wij gewend om onze vrijwilligers te waarderen. Dat laten we zien door samen met de vrijwilligers te kijken hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen en ze te ondersteunen bij het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk.

Verder vinden wij het belangrijk om de vrijwilligers voor hun inzet te belonen en dat doen we in ieder geval jaarlijks met een feest.

Wijknetwerken en coaches

Wij hebben er erg veel zin in om in Leiden aan de slag te gaan en samen met u te werken aan een sterke sociale basis. Dit doen we vanuit 7 wijknetwerken waarbinnen onze professionals werkzaam zijn, zoals de buurtcoach, vrijwilligerscoach, seniorencoach, mantelzorgcoach, buurtsportcoach en sociaal beheerder. Uiteraard zetten we de huidige, goed werkende initiatieven in Leiden graag voort.

Word ook vrijwilliger

Om deze initiatieven uit te kunnen voeren, hebben onze professionals de vrijwilligers in de stad heel hard nodig. We hopen dan ook dat u uw werk als vrijwilliger bij ons voort wilt zetten en komen graag met u in contact. Vanwege de coronamaatregelen maken we nu even telefonisch of per mail contact met elkaar. Wij gaan op die manier graag samen met u aan de slag.

Het motto van Incluzio is:
“Leiden Samen Meedoen”

Meer informatie

Voor vragen over Incluzio, de werkwijze of een kennismaking, kunt u contact opnemen met:
Jolanda Wolfs (Programmamanager Incluzio Leiden):
JWolfs@incluzio.nl of 06-22740791.

 

* Eerder verschenen in de Stadskrant Gemeente Leiden week 19