Incluzio Leiden > Nieuws > Doortrapdag Leiden

Doortrapdag Leiden

Een middag vol gezelligheid, activiteiten en informatie + gratis fietsaccessoire.

Hou je van fietsen en wil je dat graag lekker (en veilig) blijven doen tot je 100ste? Kom dan naar één van de Doortrapdagen in Leiden. De samenwerkende gemeenten organiseren deze events voor senioren die prettig én met zelfvertrouwen willen blijven fietsen.

Wat kun je allemaal doen tijdens de Doortrapdag?

Je kan in ontspannen sfeer en met een gratis kop koffie langs de stands lopen die voor jou interessant zijn. Krijg tips van beweegspecialisten, informatie over veilig fietsen en leuke fietsroutes, doe mee aan het fietsparcours en de verkeersquiz, meet je fietsfitscore of probeer een driewielerfiets uit. Het is aan jou om te kiezen waar je meer over wil weten. Daarnaast kan elke bezoeker die dag meedoen met een loterij en krijgen bezoekers een gratis fietsaccessoire. De Doortrapdagen zijn niet alleen informatief, maar ook erg gezellig. We zien je dus graag daar!

Waar en wanneer is de Doortrapdag?

Deze events zijn gratis toegankelijk, met een vrije inloop en duren van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Volg de Facebookpagina

Via de Facebookpagina https://www.facebook.com/Doortrappenregioleiden kun je gemakkelijk op de hoogte blijven over de Doortrapdag, andere Doortrappen-activiteiten en handige fietsnieuwtjes. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om via de Facebookpagina een chatbericht te sturen.