Incluzio Leiden > Open dag 2023

Open dag 2023

Kom langs in onze Huizen van de Buurt

Datum: 10 juni 2023
Tijd: 10.00 – 14.00 uur

Doe mee aan verschillende activiteiten, voor jong en oud én ontmoet andere bewoners uit de wijk. Maak bovendien kennis met onze buurtteams. Met het Open Huis geven wij de lokale bewoners de gelegenheid om te ontdekken wat er allemaal plaatsvindt in onze wijken. Het evenement is voor iedereen. Jong en oud. Nieuw of vaste deelnemers. Iedereen is van harte welkom. Wat kun je zoal verwachten? Je kunt elkaar ontmoeten bij de koffie corner of in de middag bij de ijscokar. Je kunt kennismaken tijdens de kennismakingsmarkt. Je kunt je creativiteit kwijt bij verschillende demonstraties of workshops en er zijn diverse sportactiviteiten zoals zumba, jeule boules, bootcamp. Voor de kinderen is er schminken en je kunt een ijsje komen scheppen. Aan kunst, cultuur ontbreekt het ook niet. Je kunt luisteren naar muziek en er is ook een fotografie expositie.

Hieronder lees je het programma per Huis van de Buurt. Blijf op de hoogte door onze social media te volgen.

Programma per Huis van de Buurt

Programma Huis van de Buurt Matilo

Programma Huis van de Buurt Mors

Programma Huis van de Buurt Stevenshof

Programma Huis van de Buurt Het Gebouw

Programma Huis van de Buurt De Kooi

Programma Huis van de Buurt Vogelvlucht

Programma Huis van de Buurt Op Eigen Wieken

Aan de programma’s van de andere Huizen van de Buurt wordt nog gewerkt. Zodra deze gereed zijn, worden ze ook hier geplaatst.

 

Meer informatie voor organisaties of vrijwilligers

Wil je als organisatie of vrijwilliger een bijdrage leveren aan deze Open Dag? Neem dan contact op met het Huis van de Buurt bij jou in de wijk.