Incluzio Leiden > Wat we doen > Daginvulling

Daginvulling

Een daginvulling die bij jou past

Bij de daginvulling van Incluzio Leiden kun je jouw talenten ontdekken, nuttig bezig zijn, anderen ontmoeten en krijgt jouw daginvulling meer structuur. We bieden diverse mogelijkheden om de dag zo in te vullen zoals jij dat graag wilt, omdat we het belangrijk vinden dat jij bij ons op je plekt bent en iets doet wat bij jou past.

Tal van mogelijkheden

Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Wil je iets leren? Vanuit onze Huizen van de Buurt is het mogelijk om verschillende activiteiten te volgen, deze worden georganiseerd voor én door buurtbewoners. Onze activiteitencoördinator gaat met jou in gesprek om te kijken wat bij je past. Denk aan een kookclub, wandelgroep, creatieve activiteiten of het aanleren van digitale vaardigheden. Je kunt aansluiten bij een bestaande groepsactiviteiten of we zetten samen met jou een nieuwe activiteit op.

Incluzio heeft meerdere Huizen van Buurt, verspreid door Leiden. Zo is er altijd wel een Huis van de Buurt bij jou in de buurt. Is het niet mogelijk om zelfstandig te komen? Dan gaan we in gesprek om te kijken wat er mogelijk is. Incluzio beschikt over eigen vervoer.

Contact

Wil je graag deelnemen aan onze daginvulling of heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact op met een van onze activiteitencoördinatoren. Je vindt de contactgegevens van de activiteitencoördinatoren bij jou in de wijk op onze website onder de Huizen van de Buurt.

Wil jij ons helpen bij de daginvulling?

Bij Incluzio maken vrijwilligers het verschil! Vind jij het leuk om mensen in hun kracht te zetten? Zet jij je graag in voor een betrokken buurt? En ben jij minimaal één dag(deel) per week beschikbaar? Ga aan de slag als vrijwilliger bij onze daginvulling als activiteitenbegeleider of groepsondersteuner.

Als vrijwilliger bij ons maak je deel uit van een gezellig en betrokken team. Jij maakt het verschil voor mensen uit de buurt. Geen dag is hetzelfde en je komt met bijzondere verhalen thuis. Je krijgt een vast contactpersoon bij wie je met je vragen terecht kunt. Ook organiseren we meerdere keren per jaar bijeenkomsten voor onze vrijwilligers, om bij te praten en ervaringen te delen. Het jaarlijkse kerstpakket hoort bij onze waardering.

Zie jij jezelf al in één van onze buurthuizen staan? Of heb je ideeën voor onze daginvulling? Mail naar activiteiten@incluzio.nl of neem contact op met één van onze activiteitencoördinatoren. Je vindt de contactgegevens van de activiteitencoördinatoren bij jou in de wijk op onze website onder de Huizen van de Buurt.