Incluzio Leiden > Wat we doen > Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligerswerk doet ertoe

Door iets voor een ander te doen ben je waardevol voor de ander, maar óók voor jezelf. Je doet sociale contacten op, krijgt een zinvolle dagbesteding en ontmoet nieuwe mensen. Vrijwilligers zijn bovendien onmisbaar voor Leiden!

Meehelpen in de buurt kan op verschillende manieren

Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest. Andere werkzaamheden zijn structureler; maandelijks of wekelijks. De tijd die je beschikbaar stelt, bepaal je zelf. Binnen Incluzio zijn we gewend om onze vrijwilligers te waarderen. Dat doen we door samen met jou te kijken hoe je je verder kunt ontwikkelen en hoe we je kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van het vrijwilligerswerk. En natuurlijk organiseren we ook voor alle vrijwilligers jaarlijks een feest om hen te bedanken voor hun inzet!

Helden van Incluzio

Onze vrijwilligers zijn onze helden! Zonder hen zou ons werk niet mogelijk zijn. In onderstaande video vertelt vrijwilliger Alie meer over haar vrijwilligerswerk in Huis van de Buurt De Kooi.

Helden van Incluzio Leiden – Alie

Vacaturebank Leiden Vrijwilligerswerk

Wist je dat we een vacaturebank hebben in Leiden voor vrijwilligerswerk? Op Leidenvrijwilligerswerk.nl kun je als organisatie vrijwilligersvacatures plaatsen waarop vrijwilligers kunnen reageren. Wil je vrijwilliger worden, maar zie je geen passende vacature? Dan kun je je alsnog bij ons aanmelden. We kijken dan of we passend vrijwilligerswerk voor je kunnen vinden!

Interesse in vrijwilligerswerk?

Dan ben je elke woensdag van 13.00 tot 16.30 uur welkom in Nieuwstraat 7.

Kennismaken?

We maken graag kennis. Wil je meer informatie of advies over het doen van vrijwilligerswerk? Onze vrijwilligerscoaches maken graag kennis. Neem contact op via Leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl of loop een keertje binnen in een van de Huizen van de Buurt.