Incluzio Leiden > Wat we doen > Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligerswerk doet ertoe

Door iets voor een ander te doen ben je waardevol voor de ander, maar óók voor jezelf. Je doet sociale contacten op, krijgt een zinvolle dagbesteding en ontmoet nieuwe mensen. Vrijwilligers zijn bovendien onmisbaar voor Leiden!

Wil jij je graag inzetten voor een ander?

Ga dan snel naar onze vacaturebank! Daar vind je een volledig overzicht van al het vrijwilligerswerk in Leiden. Zie je geen passende vacature? Dan kun je je alsnog bij ons aanmelden. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Op Leidenvrijwilligerswerk.nl kun je ook als organisatie vrijwilligersvacatures plaatsen.

Meehelpen in de buurt kan op verschillende manieren

Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest. Andere werkzaamheden zijn structureler; maandelijks of wekelijks. De tijd die je beschikbaar stelt, bepaal je zelf. Binnen Incluzio zijn we gewend om onze vrijwilligers te waarderen. Dat doen we door samen met jou te kijken hoe je je verder kunt ontwikkelen en hoe we je kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van het vrijwilligerswerk. En natuurlijk organiseren we ook voor alle vrijwilligers jaarlijks een feest om je te bedanken voor je inzet!

We maken graag kennis

Wil je meer informatie of advies over het doen van vrijwilligerswerk? Dan kan je altijd elke woensdag even binnenlopen in Nieuwstraat 7 tussen 13.00-16.30 uur. Onze vrijwilligerscoaches staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via Leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl of loop een keertje binnen in een van de Huizen van de Buurt

Helden van Incluzio

Onze vrijwilligers zijn onze helden! Zonder hen zou ons werk niet mogelijk zijn. In onderstaande video vertelt vrijwilliger Alie meer over haar vrijwilligerswerk in Huis van de Buurt De Kooi.

Helden van Incluzio Leiden – Alie