Incluzio Leiden > Wat we doen > Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligerswerk doet ertoe

Door iets voor een ander te doen bent u waardevol voor de ander, maar óók voor uzelf. U doet sociale contacten op, krijgt een zinvolle dagbesteding en ontmoet nieuwe mensen. Vrijwilligers zijn bovendien onmisbaar voor Leiden!

Meehelpen in de buurt kan op verschillende manieren.

Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest. Andere werkzaamheden zijn structureler; maandelijks of wekelijks. De tijd die u beschikbaar stelt, bepaalt u zelf.

Binnen Incluzio zijn we gewend om onze vrijwilligers te waarderen. Dat doen we door samen met u te kijken hoe u zich verder kunnen ontwikkelen en hoe we u kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van het vrijwilligerswerk. En natuurlijk organiseren we ook voor alle vrijwilligers jaarlijks een feest om hen te bedanken voor hun inzet!

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of zoekt u vrijwilligers?

Deze informatie vindt u op onze vrijwilligers website en kunt u benaderen via onderstaande oranje knop.

Vrijwilligers kunnen direct een account aanmaken en reageren op beschikbare vacatures. Organisaties hebben een account nodig om vacatures te plaatsen die kunt u aanvragen via deze website. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen een e-mail met een link en een tijdelijk wachtwoord, waarmee u een account kunt aanmaken.

Toch liever een persoonlijk gesprek?

Onze vrijwilligerscoaches zijn tevens beschikbaar voor informatie en advies gesprekken zowel voor organisaties als vrijwilligers.

U kunt hen bereiken via leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl.